Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Ремонт на къща

Планирате ремонт на своята къща? Ако е така, то следващите редове със сигурност ще ви бъдат от полза.

 

В процентно отношение ремонт на къща се случва сравнително често, защото къщите в страната са традиционни за българите жилищни постройки. Като традиционни те са и по-стари в сравнение с апартаментите ново строителство и на собственици от цялата страна често им се налага да правят най-различни ремонти по къщите си. Ето и три от най-търсените теми и въпроси в нета засягащи ремонта на къщата.

 

 

Колко струва ремонт на къща

 

Така зададен въпросът има нееднозначен отговор. Един ремонт на къща може да струва много, но може и да излезе сравнително евтино. Всичко зависи от ремонтната дейност, която трябва да се осъществява в площта на къщата. Преди всичко трябва да знаете колко квадратни метра площ ще трябва да се ремонтират. Много от цените на пазара се изчисляват на базата на квадратен метър. Например ако ще трябва да правите нова фасадна мазилка, ще трябва да изчислите колко квадратни метра от фасадата ще бъдат направени с новата мазилка.

 

В този смисъл не е лесно да се каже, колко струва ремонт на къща. Ще трябва да се сметнат много фактори, а не трябва да се забравя, че в сумата освен закупите строителни материали, ще трябва да се заплати и на майсторите. Това ни насочва и към другия търсен въпрос

 

 

Бригада за ремонт на къща

 

Колкото по-голям е ремонтът, толкова повече майстори са ангажирани в него. Защото едно е да се ремонтира само електрическата инсталация, но друго е да се ремонтира и тя и вътрешните мазилки в къщата, и подовите покрития. Затова при пълноценен ремонт се изисква ангажирането на бригада. Логично е да търсите опитни майстори, които се справят с предизвикателството.

 

 

Колко струва ремонт на етаж от къща

 

Чест се случва собствениците да искат да ремонтират само един етаж от къща, защото да кажем са се случили промени в семейството и т.н. Тогава отново важи правилото да се изчислява цената според услугите на квадратен метър. Взема се предвид площта, която ще се ремонтира и се започват сметките. Например ще слагате гранитогресни плочки за пода в целия коридор. Изчислявате колко голям под имате и после виждате цената на плочките за кв. метър. Това са само малки примери как да настроите мисленето си, когато ще трябва да определяте бюджет за ремонт на етаж от къща или за цялостен неин ремонт.

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801