Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Интериорен дизайн на голям луксозен апартамент

Феерия от цветове

 

 Домът е визитната картичка на домакините. Всеки един детайл е личен и трябва да бъде създаден с внимание, за да покаже техните собствени потребности и предпочитания. 

 

 

 

За целта тук съчетахме модерни форми и цветове, които се допълват.  Пространството в дневната е благодатно и позволява повече свобода на форми, обеми и игра с цветове. Това  е жизнено пространство, което се използва за гледане на телевизия, прекарване на време със семейството или  приятели.

 

 

 Тук холът и трапезарията са обединени в едно. В окачения таван са вградени голям полюлей над  холната маса и два по-малки, спускащи се  над трапезарията, които осигуряват достатъчно светлина вечер. А за по-романтична обстановка може да се използват само луничките, които са разположени над стената зад дивана. Стилът е модерен, с изчистен дизайн. Холният ъгъл е достатъчно голям, за да събере голяма компания. Цветовете сякаш преливат един в друг и всички са събрани в красивия килим, а самата подова настилка добавя повече топлина.

 

 

 От трапезарията преминаваме плавно в кухнята. И тук виждаме смело цветово решение - бялото и пурпурното се съчетават перфектно. Заложихме на маса в същия материал като този на мивката и холната маса, обединяващи всички нюанси. Въпреки, че вградените уреди не се виждат, в кухнята има всичко необходимо за домакинята.

 

 

 

ВИЖТЕ ВТОРИ ВАРИАНТ НА ДНЕВНАТА ТУК →

 

 Преминаваме към дрешника. Страхотна идея, ако разположението Ви го позволява. И тук виждаме невероятната цветова комбинация, въпреки че местата са разменени.

 

 

 

   Банята - няма да Ви изненада интериорния дизайн, който е изцяло съобразен с концепцията на жилището. 

 

 

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА БАНЯ →

 

 Преминаваме към работния кабинет, в който наличието на дневна светлина благоприятства  за един ползотворен ден.

 

 

 

 

Вътрешните стълби водят до малка библиотека, където можете  да почетете или да вземете хубавата книга със себе си в спалнята, намираща се непосредствено до кабинета.

 

 

ВИЖТЕ ВТОРИ ВАРИАНТ НА РАБОТНИЯ КАБИНЕТ →

 

 

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА СПАЛНЯ →

 

 А това е банята до кабинета. Душът е разделен със стъклена преграда, тоалетната заема минимално място, мивката е достатъчно голяма, шкафовте под нея и малките стъклени етажерки около душа и огледалото събират всички необходими аксесоари, а осветлението е напълно достатъчно. 

 

 

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА БАНЯ →

 

 Разбира се, има и баня за гости.

 

 

ВИЖТЕ БАНЯТА ТУК →

 

Не може в едно толкова голямо и луксозно жилище да има баня за гости, а да няма спалня. Ето я и нея:

 

 

 

ВИЖТЕ СПАЛНЯТА →

 

 Като цяло интериорът е близо до минималистичния стил - няма нищо излишно и всичко си е на мястото си. 

 

 

Източник: http://vsichko-za-baniata.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801