Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Висококачествено работно облекло и обувки - критериите на съвременната оценка

 Оценката на качеството на специалното работни облекло се основава преди всичко на определяне на степента на съответствието му с условията на производствената дейност на работниците и служителите. Показателите, характеризиращи качеството, включват необходимите защитни свойства на работните дрехи и обувки.

 

  Разширеното качество взема предвид характеристиките на работното облекло и обувки по отношение на неговата консумация (експлоатационен живот, практичност, удобство и комфорт). Качеството на работните дрехи може да се разглежда като комбинация от експлоатационните му свойства и потребителската стойност.
 

Основните критерии за оценка на качеството на работните дрехи са:

  • Защитни свойства, съответстващи на условията за използване на работно облекло.
  • Качеството на използваните материали: тъкани, аксесоари, конци и други компоненти в съответствие  с изискванията към тях (устойчивост на износване, натоварване при счупване, потребителски, защитни свойства).
  • Качеството на шиенето е в съответствие с нормативните документи и изискванията за производството на работни дрехи.
  • Срокът на експлоатация е в съответствие с приетите в предприятието норми за издаване на гащеризони.
  • Разбира се, неприятно е, когато след първото измиване боята изплува, а при износване бодът изведнъж се разпада, затова днес приоритет имат работните дрехи, съответстващи на съвкупния показател: съотношението на цената и качество.

  Можете да оцените представените работни дрехи, които имат всичко: - внимателно подбрани материали (аксесоари, конци, плат), гаранция за дълъг експлоатационен живот, предвиден от конструктивните характеристики (подсилени части в областта на коляното, лактите на продуктите), издръжливост, устойчивост до често пране и най -важното - ненадминатите защитни свойства.

 

  В други отношения, всички работни дрехи и обувки трябва да отговарят на международните стандарти за качество, особено след като производителят е европейска компания, където особено значение се придава на пълното съответствие на продуктите с всички необходими параметри за защита на безопасността и защита на труда.

 

  В нашето съвремие на големи възможности и високи скорости – работните дрехи и обувки трябва надеждно да предпазват човек от неблагоприятни фактори и риска от нараняване на работното място - не преследвайте евтиността, не спестявайте здравето на подчинените си, направете своя избор в полза на качествени продукти.

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801