Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Луксозен интериор в четристаен апартамент преобразен в изтънчено и красиво жилище

При реализацията на проекта се обърна специално внимание на съчетанието на модерни дизайнерски елементи с практични решения за всекидневен комфорт. Просторният хол и кухненската част са изпъстрени със светли цветове, които създават усещане за простор и светлина. Красивите, наситено сини трапезни столове добавят изискан акцент към общия дизайн, предоставяйки комфорт и стил на обитателите. Основната спалня предлага уют и спокойствие, докато две по-малки стаи, предназначени за детски стаи, се интегрират хармонично в цялостната атмосфера. Двете бани са в топли цветове, създавайки релаксираща обстановка за отдих и лична грижа. Коридорът е оборудван с големи гардероби, предоставяйки достатъчно пространство за удобно съхранение на облекло и аксесоари.

Изключително внимание беше отделено на детайлите, а уникалните и красиви полилеи са истинско произведение на изкуство, което придава изтънчен завършек на всеки отделен интериорен елемент.

Този проект съчетава стил, практичност и иновативност, създавайки пространство, в което семейството може да се наслаждава на ежедневието си със сигурност и комфорт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801