Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Основен ремонт с дизайнерски стил и уникално излъчване

Дизайнерски стил и уникално излъчване в реализирания проект за цялостен ремонт на апартамент.

 
Отлично пространственото разпределение и интересно съчетание между цветовете, обзавеждането и паркета в апартамента. Уникални съчетания, които създават завършен вид на апартамента и цялостно усещане за красота и стил. За да се потигне цялостния завършен ефект сме акцентирали върху спалнята в комбинация с ефектна голяма табла със скрито осветление. 
Интересно интериорно решение, което акцентира върху светлите дървесни мотиви на таблата и се съдава топла и уютна обстановка в цялата стая. 
На стената е поставена репродукция, под която се откроява  практичен рафт отговарящ на подбрания дървесен цвят на спалнята. Осветлението в стаята създава мека и приглушена атмосферата, която дава продава усещане за хармония и спокойствие в дома. 
Практични шкафове и огромни вградени гардероби осигуряват достатъчно моясто за разполагане на дрехите. 
Стилен дизайн съчетаващ уют, удобство и практични решения за постигане на цялостен завършен ремонт на апартамент.В ремонта на апартамента се виждат възможностите да бъдат реализирани интересни интериорни решения от гипсокартон. Разгледайте стилните окачени тавани в спалнята и коридора, както и прекрастно пространство с вградено осветление при телевизора.В банята отново е използван сивия цвят, като плочките този път са в тъмно сиво, което е по-скоро с цвят графит. Малкото пространство в банята е отлично използвано за обособяване на пространство за душ, мивка и моноблок.
Вградедния рафт със скрито осветление до душа допълнително развива приятното усещане, като създава допълнителен дизайнерски ефект и в същото време служи за практична вградена етажерка в банята.
Мозаечните елементи около мивката и луксозния смесител и мивка придават висок клас цялостния проект.Вижте и други завършени ремонти или идеи за ремонти на холове, спални и бани, за да се ориентирате, кои дизайнерски предложения най-много отговарят на Вашия стил. Разбира се, отличен вариант е съвместно да обсъдим вашите идеи и желания, като на база реалното разпределение на пространствата във Вашия апартамент може да се изготвят варианти за разпределение и цялостен 3D проект. По този начин Вие предварително можете да направите корекции в цветовете и разпределението и по този начин ремонта да се реализира изцяло във визията, в която си го представяте и в която сте го видяли в предваритлния 3D проект на апартамента. 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801