Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Спалня в светли тонове и мебели в бяло

Свежест, красота, изтънченост и усещане за чистота в реализирания проект за ремонт на спалня в светли цветове.


 

Ремонт на спалня в София


В стаята умело са съчетани чистия бял цвят в мебелите с по-тъмните цветове на подовата настилка в красиви природни дървесни цветове. Вижте интересното решение голяма част от мебелите да бъдат в бяло и светло, като са комбинирани с красивото изпълнение на спалня в дървесен цвят с подова настилка в същата тоналност.
Гардероба, тоалетката и вратата са в бял цвят, с който се създава усещане за хармония, чистота и безупречност. Стените са в светъл приятен за очите цвят, а тавана е в модерен нестандартен вид, който носи духа на природата и носталгия към миналото. Спалнята е подходяща за всеки, който иска да усети модерния стил на новото време с уюта и топлината на миналите дни.

Спалня в светли тонове и бели мебели


Разгледайте секцията ни с идеи за ремонти и си харесайте от различните стилове, варианти, цветове, мебели и т.н.
Ние можем да реализираме изпълнението на всеки предварително съгласуван проект и интериорен дизайн - предлагаме всички услуги за ремонти на апартаменти в София и страната, като при нас можете да намерите цени на ремонти, които ви гарантират високо качество и гаранция за цялостно изпълнение "до ключ".
 

Ремонт на спалня - боядисване, дограма, ламинат и др.


При нас можете да намерите на едно място всички услуги за ремонти на апартаменти и къщи в София - от къртене и извозване, изготвяне на всички видове проекти за ел. инсталации, ВиК, осветление и др., цялостно изготвяне на 3D проекти на интериора и съгласуване на различните варианти, лепене на плочки в банята, гипсокартон, окачени тавани, боядисване и т.н.   

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801