Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Ремонт и обзавеждане на спалня

Време е да обновите своята спалня? Търсите идеи за ремонт и обзавеждане на спалня? Тук ще намерите интересни идеи, които можете да приложите в дома си.

 

Ремонт и обзавеждане на спалня - интересно интериорно решение съчетаващо практично и уютно обазеждане.


 

Ремонт и обзавеждане на спалня (апартамент)


Проектът включва цялостен ремонт на спалнята - изготвяне на разпределение и 3D проект на интериора на спалнята - вкл. изграждане на окачен таван от гипсокартон със скрито осветление, шпакловка, боядиване полагане на подови настилки , монтаж на обзавеждане и др.

Ремонт на спалня в София

Представяме ви завършен ремонт на спалня с изчистени форми и неповторимо естествемп излъчване - проект с интересна комбинация на контраст от светъл под и стени, в съчетание с тъмни модерни мебели. Създадено е усещане за близост с природата, в приятна и подредена атмосфера.


Ремонт на спалня - вкл. окачен таван, шпакловане, боядистване и обзавеждане.


Интериора в спалнята е изработен по непринуден и класически дизайн с идеята за голяма функционалност в малки помещения. Подходяща е за практични хора, които обичат всичко, от което имат нужда да е на една ръка разстояние. Тук сме успяли да комбинираме спалнята с две компактни нощни шкафчета. Успяхме да намерим място за тоалетка със стол, която сме съчетали с висяща от тавана красива лампа и огромно гледащо ни от стената огледало за ежедневно разкрасяване.
Свежата и зареждаща картина е завършащ елемент в интериора на спаланята, който създава усещане за хармония и ведро настроение. 

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801