Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Защо да купувате, вземете под наем!

Аренда или покупка? Кое да изберете, ако се нуждаете от машини или инструменти?

 

В живота често се сблъсквате с необходимостта сами да извършите ремонт или строителна дейност. Причините могат да бъдат различни – липса на достатъчно средства или невъзможност да се открие квалифициран специалист, който ще се справи със задачата в необходимия срок. Правилно подбраният инструмент помага за бързото и качествено изпълнение на работата и осигурява необходимия комфорт и безопастност.

В подобни случаи винаги възниква въпроса – как да се снабдим с необходимите инструменти? Поялник, дрелка, набор от отверки и гаечен ключ...  – това са запасите, с които голяма част от семействата разполагат.

Всеки, който собственоръчно строи дом или ремонтира жилище мечтае да притежава качествени инструменти от утвърдени марки. Тези инструменти обаче обикновено са скъпи и не всеки може да си ги позволи. Закупуването им е оправдано в случаите, когато сте сигурни, че ще използвате този инструмент дълго време или вие самия сте майстор. При необходимост от еднократна употреба по – целесъобразно е да се обърнете към фирма, предлагаща строително оборудване под наем.

Заемането на строително оборудване – изход в подобна ситуация

В България малко компании предлагат такава услуга. StroyRent е може би лидера в областта. В пунктовете за заемане ще ви насочат и ще ви помогнат да се снабдите с необходимото оборудване, като същевременно ще получите и пълни инструкции за използването му.

В този случай вместо да заплащате цялата сума от стойността на инструмента, внасяте цената за арендата и депозит, който ще ви върнат впоследствие.

Предимства

  • Пестите средства – Цената за наемане е само част от реалната стойност на инструмента. Този вариант ще ви помогне да спестите значителни средства от домашния бюджет;
  • Спестявате разходи за поддръжка на оборудването;
  • Надеждност – получавате професионален, технически изправен инструмент;
  • Имате възможност да се запознаете и изпробвате инструмента преди да го заемете;
  • Пестите място – спестявате пространство, тъй като не се нуждаете от място за съхранение.

 

 

 

 

Това е добър вариант не само в случаите, когато планирате сам да се справите с ремонтните дейности. Може да ви се наложи да използвате бригада, която се нуждае от строително скеле или специална стълба.

Заемането на инструменти, доста често е изгодно и за работещите в строителната  индустрия, в  случаите, когато това не е основната им дейност, а се налага да извършат специфична поддейност.

Известно неудобство за потребителя представлява сумата за депозит, който се оставя и е гаранция за това, че вие ще върнете инструмента.

Основен проблем в случая е този, че инструмента, който сте харесал все пак трябва да се върне на собственика.

За тези, които ще изберат  варианта заемане на инструмент ... не отлагайте ремонтните дейности и ПРИЯТНА РАБОТА!

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801