Заяви оглед
Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

 

Тайните на добрата декорация: Сполучливи идеи как да „разхладим“ интериора на дома

Днес ще се запознаем с няколко много интересни идеи за лятна декорация на дома, която да създаде усещането за прохлада и свежест. Вероятно, на фона на изгарящите жеги, това ще ви се стори отлична идея!

Всъщност, подобна декорация е много лесна и подготовката за нея е наистина вълнуваща. Нека видим какво съветват специалистите и, разбира се, да добавим и нещо свое, за да получим наистина уникален декор – свеж и богат.

 

Комбинация от „морски“ цветове въздейства особено разхлаждащо

Както вероятно вече сте се досетили, става въпрос за използване основно на бели и сини нюанси. Това могат да бъдат най-различни акценти – текстил на ивици или шарки, килим с подобни мотиви, пердета, фото щори и разбира се, най-класическия начин за декорация – чрез картини.

 

Замръзнало езеро

Тази картина е не само удивително красива, но и нейната тематика ще ви въздейства особено ободряващо в летните жеги. Издържана в бяло и синьо, изобразяваща ледената красота на това прекрасно езеро, тя със сигурност ще внесе усещане за прохлада във вашия интериор. Може да я поставите във всяка една стая, която прецените и ще се радвате на чудесен резултат.

 

Ето и още една много сполучлива идея: Зимна приказка

Описание: https://kartini.bg/wp-content/uploads/sites/5/2017/02/4140-5.jpg

Леки, естествени тъкани

Също така се препоръчва използваните тъкани да бъдат леки и естествени. Заменете тежките зимни покривала на холовата гарнитура, като използвате по-ефирни тъкани. Може да си направите собственоръчно и пана за украса на стената, използвайки същите десени.

 

И още интересни идеи

За да пресъздадете романтика на морския бряг, може да използвате набор от предварително събирани през годините естествени морски декорации  - камъчета, мидички, черупки от рапани, морски звезди и всичко останало, което ви навява приятни спомени от лятната ваканция.

Добра идея е да поставите тези аксесоари в красива купа, която да стои на видно място и да радва погледа ви всеки ден. Ако добавите и няколко свещи, то тогава ансамбълът ще стане още по-атрактивен.

Най-важното е да успеете да пресъздадете усещане за спокойствие и релакс, а това може да стане само ако интериорните елементи са обмислени внимателно, до последния детайл. И не забравяйте, че вашият дом разкрива повече за вашата личност, отколкото предполагате, затова се постарайте да направите цялостната визия на интериора по-красива, по-интересна и най-важното – оригинална!

Оглед за ремонт

Обадете се: 0878 908 801