Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Видеонаблюдение у дома - интелигентният начин за поддържане на сигурността

 Камерите за видеонаблюдение са един от най-ефективните начини за защита на дома, а причините за това са много. Те в голяма степен респектират крадците, защото малко от тях биха рискували да нахлуят в дом, където ще бъдат заснети. Ако станете жертва на престъпници, то видео камерите ще ви улеснят значително по отношение на тяхното изобличаване с помощта на записите.

 

Какви са разликите при различните видове камери?

 

   Някои камери работят 24/7, други се задействат чрез сензори за движение. Едни модели дават черно-бели изображения, а други – цветна картина, която може да бъде по-детайлна или не чак толкова ясна. По-големите възможности на устройствата зависят от тяхната цена – по-високата, разбира се, гарантира по-добро качество. Експертите препоръчват да не се пести от система за видеонаблюдение, за да защитите максимално добре имуществото си.

 

Къде могат да се поставят видео камерите?

 

   Клиентът преценява на кои места да бъдат поставени камерите, така че да не нарушават неговото спокойствие и комфорт. Подходящи локации са дневната и коридорът, например. Важно е да има поставена камера на входа на жилището, но спалните могат да се пропуснат. Добре е да се посъветвате със специалисти по охраната къде е удачно да ги поставите. За да не се чувствате под постоянно наблюдение, когато сте си вкъщи, може да включвате камерите, когато прецените.

 

Обикновено те се поставят в горните ъгли на тавана, така че да обхващат максимално голяма площ.

 

Може ли да наблюдавате дома си в реално време, когато не сте вкъщи?

 

   Охранителните камери могат да бъдат свързани с вашите смартфони, таблети и лаптопи чрез специален софтуер, който ви позволява да наблюдавате своя дом в реално време навсякъде, стига да имате добра интернет връзка. Така спокойно може да се отдадете на почивка или просто да не се притеснявате от нахлуване на неканени гости в дома си докато ви няма. Помислете за видео охрана и ако имате имот, който се намира извън населеното ви място.

  

Всяка година броят на обирите по домовете нараства застрашително. Крадците стават все по-смели и изобретателни. Съветваме ви да подсигурите охраната на жилището си, за да създадете спокойна среда за живот на себе си и своето семейство, а и да защитите ценностите си. Най-добрият и интелигентен начин да го постигнете е с камери за видеонаблюдение, подходящи врати, сигурни ключалки и аларми. Консултирайте се със специалисти в областта, които да ви дадат насоки и препоръки, за да направите практичен и информиран избор, за да вложите средствата си в надеждна охранителна система.

 

Камери за видеонаблюдение от Виждам те: https://www.vijdamte.bg/cameras.

 

Напишете коментар

позвънете