Винтидж

 „Винтидж” идва от френската дума за отлежало в избите вино, а винтидж интериорът е подходящ за домове на хора, които изпитват носталгия по минали времена. Те намират покой и уют в декорирането със старинни вещи, разказващи история.

 

 Обзавеждането в стил винтидж се характеризира с антични мебели и аксесоари от определен период или епоха, които за времето са представлявали луксозни предмети. За винтидж интериор антикварните предмети, добре запазените и поддържани вещи и аксесоари и старинните мебели са задължителни.
При декорирането обаче трябва да се подходи внимателно, тъй като заради богатите орнаменти на някои предмети съществува риск от претрупване.

 

 Ако сте от хората, които не се чувстват уютно и комфортно сред ултрамодерната техника и обзавеждане, не се колебайте да изберете винтидж. С добрия подбор и правилното съчетание между цветове и материали, обзавеждане, декорация и осветление, Вашият дом в никакъв случай няма да бъде демоде, а и всеки Ваш гост ще знае, че е приет от фин естет и ще се чувства наистина прекрасно.

 

Източник:  http://banya-bg.com/

 

 

Напишете коментар