Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Вътрешни ремонти

Ако обмислите всичко предварително, ремонтът ще бъде по-лесен и бърз. Предлагаме ви да се придържате към следните няколко стъпки.

 

 

1. Започнете с планиране

Опитните майстори препоръчват да започнете ремонта от банята, кухнята и от най-далечната стая, като постепенно се придвижвате към коридора и външната врат на апартамента. Също така първо трябва да смените отворите на вратите и прозорците, да направите тавана и едва след това да ремонтирате стените и пода. Накрая монтирайте новите врати.

 

2. Начертайте цветна диаграма

За по-хармоничен избор на цветовата палитра на апартамента можете да използвате лайфхак. Отбележете на лист хартия имената на стаите, които ще ремонтирате и близо до всяка от тях фиксирайте парчетата материал (или ги оцветете с боята), с която ще ги завършите. В този случай, още преди да започнете работа, вече ще видите несъответствието между цветовете и можете да го коригирате според собствения си вкус.

 

3. Потърсете баланс между топли и студени цветове

Експертите съветват в къщата да се използват както студени, така и топли нюанси на цветовата палитра. Тоест, в процеса на избор можете например да покриете тъмната (или северната) страна на апартамента с топли нюанси и да балансирате осветената (южната) страна с хладни цветове.

 

4. Не пестете от материали за шумо и топлоизолация

На първия етап от ремонта е необходимо да започнете да изолирате апартамента и да го предпазвате от шум. Материалите, предпазващи корпуса от ненужни звуци, са два вида: абсорбиращи шума (изолират от вътрешния шум) и шумоизолиращи (предпазват от външни звуци). Изберете за себе си най-подходящата универсална опция на такива материали, без да преследвате евтиността. 

 

5. Използвайте последователен стил

Експертите смятат, че жилищата, в които са смесени няколко стила едновременно, визуално изглеждат по-малки по размер и губят необходимата психологическа привлекателност. Ето защо те съветват да извършвате ремонти в същия стил и да комбинирате стаи с подобни елементи на декора.

 

6. Премахнете строителните отпадъци след вас

Съхранението на мебели и дограми в дворно сметище е нарушение на административното законодателство и може да доведе до финансова глоба. Затова се опитайте да включите това в списъка със задачи и незабавно да извадите строителните отпадъци от вашия ремонт, например, като наемете специална услуга за това.

Напишете коментар

позвънете