Защо да изберете нас?
 
Какво печелите и спестявате при работата си с нас?
  • Сключваме договори с конкретни срокове и ангажименти
  • Носим отговорност с  гаранция за качествено изпълнение
  • Без изненади, излишни нерви и ангажименти – ние се грижим за всичко

Как да изберем перфектния ъглов диван

В последно време, повече от всякога, прекарваме време на дивана у дома. Ако някога сме мечтали да правим това непрекъснато, сега, когато пазим себе си и другите, прекарвайки много време вкъщи, си даваме сметка, че непрекъснато седнали на меката мебел, не е най-добрата сбъдната мечта. И все пак, възможността да работим и учим от хола и да прекарваме повече време със семейството си е много хубава. А ако редуваме излежаването с движение – нещата изглеждат още по-добри.

 

Новата реалност ни кара да бъдем още по-взискателни към уюта в домовете ни и избора на перфектните ъглови дивани се превръща в приоритетна задача. Едва ли има нещо перфектно и съвършено в света, но ето няколко функционалности на тази мебел, които биха я доближили до перфекционизма.

 

Мекота

Колкото и странно да звучи, ако пет различни души сядат, за да тестват мекотата – биха казали пет различни мнения. Това е така, защото всеки има субективно усещане за мекост и индивидуално очакване. Някои хора предпочитат малко по-твърда седалка и облегалка, да не потъва. В над 90% от случаите такъв е избора за кухненски ъгли. Самата мебел да дава усещането за стол. Много по-приятно е докато се храниш. Ъгловите дивани за пред телевизора често са по-меки. Един от най-харесваните като мекота пълнеж е с пакет „бонел“.

 

Разтягане

Удобно е да имате опция, с която да превърнете ъгъла в легло. Чудесен вариант при посрещане на гости с преспиване. Иначе би било чиста загуба на възможности и пространство, особено когато говорим за обзавеждане на малък апартамент. Без значение дали се разтяга с клик-клак или с издърпване – функцията сън е част от задължителния списък с перфектни качества.

 

Комбиниране

Когато избираме меката мебел за вкъщи, няма как да не вземем предвид и останалата стилистика и цветове в интериора. Много серии имат допълнителни мебели, които можете да купите заедно или да добавите в последствие, когато бюджетът позволява. Ако в момента сте се спрели на двойка или тройка диван, но пространството в дневната позволява да съберете и фотьойли, можете да ги планирате още в началото на ремонта или преобзавеждането на дома. Така комбинирани, те се превръщат в перфектните холни гарнитури, като не е задължително да ви натоварят финансово с еднократна покупка.

 

Конструкция

Всеки би искал да притежава най-доброто съотношение качество-цена и да не се налага да сменя твърде често мебелите, само защото е направил компромис с по-евтини алтернативи. Що се отнася до ъгловите дивани, за да ви служат вярно, здрави и устойчиви във времето и в същото време да не са твърде скъпи – балансът се постига чрез конструкцията. В Хоп мебели препоръчват да се спрете на модели с конструкция от масив и ПДЧ. Масивните елементи се поставят на носещите детайли, които са критично важни, за да е стабилен във времето дивана. ПДЧ елементи се поставят на местата, които не търпят голямо натоварване при употреба, така се постига по-добра цена с отлично качество.

 

Перфектният ъглов диван за всеки е различен, но ако съчетава тези четири възможности и функции, определено си заслужава да отворите вратите си за него.

Напишете коментар

позвънете