Завършени бани в частна къща за гости

В този завършен проект ще ви покажем две бани в частна къща за гости. И за двете бани е използван гранитогрес с имитация на естествена дървесина, който придава на помещенията много стил, топлина и уют. Днес плочките с имитация на дърво са все по-популярни. Те са предпочитани пред дървените облицовки заради по-голямата си дълготрайност, здравина и устойчивост на влага и температурни промени.

 

Тук виждане душ зоната. Душ кабината по никакъв начин не стеснява пространството благодарение на прозрачните си стъкла, които оптически спомагат за визуализацията.

 

 

Тази снимка показва плочките в душ зоната и постаения душ, който е с квадратна пита и функция "дъжд".

 

 

А тази душ кабина е в друга баня. Тук се вижда и шкафът с умивалника, както и малко от моноблока.

 

 

Отново виждаме масивен умивалник, вграден във водоустойчив шкаф за баня. Над него е поставено огледалото. Подовите плочки имитират дърво, а плочките по стените в светли тонове, за да добавят простор и светлина в помещението. На стената майсторите са поставили парно отопление, което може да се използва и като сушилник за дрехи и кърпи.

 

 

 

 

Тук снимката показва друга баня. Отново виждате шкаф с мивка, а до него е поставен моноблок в бяло, който чудесно се допълва с белите стенни плочки за баня и осветлението.

 

 

Напишете коментар